Het team van Levers Ter Braak

De mensen die ons advies persoonlijk maken.

Jarno Kotte

Jarno Kotte

Financieel Planner & Risicoadviseur

Na een brede ervaring en opleiding, heb ik al ruim 10 jaar veel plezier in het begeleiden van collega ondernemers bij het beheersen van hun risico’s en het beheren van hun financiën, zowel in privé als voor hun onderneming.

Marjolein van den Berg

Marjolein van den Berg

Relatiebeheerder - Schade & Inkomensverzekeringen

Het is voor mij een uitdaging met mijn ervaring en kennis tevreden relaties te creëren door alle vragen en verzoeken op het vlak van schade- en inkomensverzekeringen correct op te lossen.

Anika Nijstad

Anika Nijstad

Relatiebeheerder - Schade & Inkomensverzekeringen

Het geeft mij voldoening om op een breed vakgebied, als schadeverzekeringen en employee benefits, de zaken voor onze relaties goed en efficiënt te regelen.

Jessica Reynders

Jessica Reynders

Relatiebeheerder - Schade & Inkomensverzekeringen

Ik zet mij met veel plezier volledig in om uw behoeften als relatie te inventariseren en te vertalen naar een passende oplossing. Daarnaast beantwoord ik graag uw vragen en help ik u met uitdagingen om zo te zorgen voor een optimale afhandeling.

Anne-Lynn Hollink

Anne-Lynn Hollink

Schadebehandelaar

Ik realiseer mij heel goed dat onze relaties liever geen schade hebben, maar mocht het wel zover komen dan is het voor mij de uitgelezen kans om onze toegevoegde waarde te laten zien.

Rob Nijhuis

Rob Nijhuis

Schadebehandelaar

Nadat ik mijn assurantiebedrijf heb overgedragen aan Levers Ter Braak ben ik als professioneel fotograaf actief onder de naam Rob Nijhuis Photographer. Ik vind het leuk om mijn assurantiekennis op peil te houden, daarom ben ik met veel plezier binnen het team actief voor de complexe schades.

Stijn Hollink

Stijn Hollink

Relatiebeheerder

Naast het ondersteunen van de relatiebeheerders met heel diverse werkzaamheden, ben ik mede verantwoordelijk voor onze marketingactiviteiten en ontwikkeling van onze adviesprocessen.

Thijs Schippers

Thijs Schippers

Relatiebeheerder - Financieel Advies

Objectief, persoonlijk en doelgericht help ik u graag met uw vragen en onduidelijkheden zodat we gezamenlijk het gewenste resultaat in kaart kunnen brengen en bereiken.

Tamar Sturkenboom

Tamar Sturkenboom

Relatiebeheerder - Financieel Advies

Persoonlijk, Integer en Professioneel begeleid ik u bij al uw financiële vraagstukken. Daarnaast is het beheren van (collectieve) pensioencontracten mijn grote hobby.
Met grote zorg verwerk ik voor u alle personele wijzigingen. Mijn credo: Pensioen, moet je laten doen!

Anneke Kruders

Anneke Kruders

Relatiebeheerder - Financieel Advies

Met veel plezier ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de afwerking van de financieel advies dossiers. Verder ben ik het aanspreekpunt voor de financiële administratie.

Evelien Kotte

Evelien Kotte

Administratief Medewerkster

Als administratief medewerkster werk ik samen met Anneke aan de financiële administratie van Levers Ter Braak. Verder zorg ik ervoor dat de facilitaire zaken binnen ons bedrijf geregeld zijn.

Liselot Kosters

Liselot Kosters

Administratief Ondersteuner

Ik wil graag met mijn ondersteunende administratieve werkzaamheden bij Levers ter Braak het team zo goed mogelijk ondersteunen, zodat het team u zo snel en goed mogelijk kan helpen.

Lars Hobert

Lars Hobert

Administratief Ondersteuner

Met mijn ondersteunende administratieve werkzaamheden probeer ik mijn collega’s zo goed mogelijk bij te staan, zodat zij zo effectief mogelijk kunnen werken en wij samen het beste resultaat leveren.

Geert-Jan Gerritsen

Geert-Jan Gerritsen

HRM manager

Het gedrag en de ambities van mensen in de werkomgeving fascineren mij in het bijzonder. Als extern HR manager binnen Levers Ter Braak draag ik graag bij aan de verhoging van de kwaliteit, de inzet en ontwikkeling van uw personeel en uw team.

Medewerker

Medewerker

HRM manager

Werken bij Levers Ter Braak

Ambitieus en een duidelijke visie, dat zijn de kenmerken van onze organisatie. Wij streven een hoog niveau na. Juist daarom bieden we onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en faciliteren we de juiste werkomgeving waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten. Om onze doelstellingen te verwezenlijken, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Echte mensen met drive en betrokkenheid, die topprestaties willen leveren. Ben jij zo’n toptalent? Dan maken wij van jouw ambities ons gezamenlijk succes. Is jouw ideale functie op dit moment niet vacant? In de toekomst is dat misschien anders! Schroom dus niet contact met ons op te nemen als jij je aangesproken voelt door ons bedrijf, onze visie en onze manier van werken.

Wil je bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op.

Ons kantoor

Herkenbaar gevestigd in Almelo, op de hoek van de Wierdensestraat en de Egbert ten Catelaan.

Partnerships

Levers ter Braak staat midden in de maatschappij en is regionaal betrokken. Wij dragen diverse verenigingen en organisaties een warm hart toe. Daarom kiezen wij bewust niet voor sponsoring, maar voor partnerships waarbij we met onze kennis en netwerken meer dan alleen een geldelijke bijdrage proberen te leveren. Vanuit die betrokkenheid zijn wij de volgende partnerships aangegaan: