• 085 - 040 040 0

Meer informatie over
financiële planning?

Ook al gaat het bij uw financiële planning om geld en de planning daarvan, het persoonlijke aspect moet voorop blijven staan. Geld is alleen een hulpmiddel om uw persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat u inzicht en overzicht hebt over uw gehele financiële leven, nu en in de toekomst. Alleen dan kunt u bewust de juiste keuzes maken en krijgt u een goed overzicht. Onze adviseurs beschikken over certificaten als Certfied Financial Planner (CFP) en Register Financieel Planner (RFP). Ze helpen u hier dan ook graag bij. Zo heeft u iemand naast u staan die helpt en begeleid in een proces waar u over het algemeen niet dagelijks mee vandoen heeft.

Uw huidige financiële situatie

Wij doen dat door een financieel plan te maken waarin u precies kunt zien wat uw huidige financiële situatie is bij leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. We voegen daar uw wensen aan toe en natuurlijk de mogelijkheden die er zijn om uw wensen vorm te geven.
Meestal komt u bij ons met een bepaalde vraag. Zo’n vraag kan het gevolg zijn van veranderingen in uw persoonlijke omstandigheden. Hierbij kunt u denken aan ontslag: vervroegde uittreding; aankoop van een woning; studie van de kinderen; echtscheiding en overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op uw gehele financiële situatie, nu en in de toekomst. Het is onze doelstelling om niet alleen uw eerste vraag te beantwoorden, maar samen met u te kijken naar de verdere gevolgen en te zoeken naar passende oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare fiscale mogelijkheden. Op deze manier heeft u een goed inzicht en zijn uw financiën optimaal geregeld op basis van een gedegen plan. Daarnaast heeft u het gemak van één aanspreekpunt voor al uw financiële vragen.

Onze sterke punten:

Feiten en cijfers

Slechts een kwart van alle huishoudens heeft geldzaken onder controle.

Figlo

Om uw financiële planning voor u inzichtelijk te maken en om er voor te zorgen dat deze snel en eenvoudig is aan te passen op uw veranderende situatie maken wij gebruik van Figlo. Figlo geeft ons de mogelijkheid om de gevolgen van wijzigingen in uw persoonlijke situatie op een heldere manier aan u te laten zien. Daarnaast kunt u door middel van een uw eigen inloggegevens alles nog eens rustig nalezen na afloop van het gesprek. Heeft uw al inloggegevens voor Figlo en wilt u inloggen op uw persoonlijke omgeving klik dan hier.

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Volg ons ook op de social media kanalen:

Onze referenties