• 085 - 040 040 0

Cybercrime & Datalekken

Bedrijven worden steeds vaker doelwit van cybercriminaliteit, met een verhoogd risico op diefstal van betaal- en persoonsgegevens. Een gerichte aanval aanzienlijke financiële gevolgen hebben, zoals verlies van klantinformatie, reputatieschade, en verstoring van online inkomsten. De Cyber en Data Risk verzekering combineert samenwerking met experts en uitgebreide dekking, waardoor u snel kunt herstellen en de impact van een cyberincident beperken. We bieden bescherming tegen risico’s die traditionele verzekeringen niet dekken, waardoor uw bedrijf veerkrachtiger wordt in het digitale tijdperk.

Kans cyberaanval

Onderzoek wijst uit dat Nederlandse bedrijven ondanks het gebruik van antivirussoftware kwetsbaar zijn voor ernstige cyberaanvallen. Dit benadrukt de dringende behoefte aan bewustwording en investeringen in digitale veiligheid. Terwijl ondernemers steeds meer technologische toepassingen omarmen, neemt ook de verfijning van technologie bij cybercriminelen toe. De voortdurende digitale evolutie vraagt om proactieve maatregelen om de groeiende dreiging van cybercriminaliteit te counteren en de integriteit van bedrijfsgegevens te waarborgen.

Wat wij allemaal voor u doen!

Als privé persoon kunt u zich verzekeren voor tal van zaken en zijn er diverse mogelijkheden om vermogen op te bouwen en te zorgen dat u zich bij overlijden of arbeidsongeschiktheid geen zorgen hoeft te maken. Het is niet eenvoudig een keuze te maken als u zich niet dagelijks met verzekeren en financiën bezighoudt. Levers Ter Braak kan daar behulpzaam in zijn door u als uitgangspunt te nemen om de juiste voorzieningen te treffen en uw persoonlijke inkomens- en vermogenssituatie helder in kaart te brengen en te optimaliseren. Financiële rust, u heeft de zekerheid dat het goed geregeld is en blijft, kortom continuïteit.

Onze dienstverlening is gericht op resultaat en een langdurige relatie is het uitgangspunt. De beloningsstructuur die hieraan ten grondslag ligt is volledig transparant. Om u objectief en passend te kunnen helpen hebben wij voor een eerlijke en volledig netto kostenstructuur gekozen. Wij hanteren daarom een maandelijkse vaste beheervergoeding gekoppeld aan onze diensten, welke onderstaand zijn gespecificeerd. Als vaste klant ontvangt u ook nog eens 20% korting op onze tarieven voor advies en inkoop!

BW HR Levers ter Braak-2577

Altijd op de hoogte

Actueel

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Onze referenties