• 085 - 040 040 0

Groeien met je bedrijf

Bij ondernemen en groei komen verschillende uitdagingen om de hoek kijken. Laat je bijstaan door een financieel expert om deze complexiteit te begrijpen en je te richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Onze adviseurs zijn thuis in de zakelijke markt en brengen graag in kaart wat de financiële mogelijkheden voor zowel zakelijk als privévermogen. Wij zijn graag jouw partner op het gebied van complexe financiële vraagstukken.

Voorkom risico's bij groei

Bij groei van een bedrijf ligt de focus vaak op expansie, terwijl de essentiële aspecten zoals verzekeringen met alle bijbehorende risico’s soms over het hoofd worden gezien. Verzekeren is zelden het favoriete gespreksonderwerp van ondernemers, en sommige risico’s worden pas duidelijk als het te laat is. In de hectiek van groei worden belangrijke verzekeringsoverwegingen, zoals voor personeelsaangelegenheden en toegenomen waarde van bedrijfseigendommen, vaak vergeten.

Wat wij allemaal voor u doen!

Als privé persoon kunt u zich verzekeren voor tal van zaken en zijn er diverse mogelijkheden om vermogen op te bouwen en te zorgen dat u zich bij overlijden of arbeidsongeschiktheid geen zorgen hoeft te maken. Het is niet eenvoudig een keuze te maken als u zich niet dagelijks met verzekeren en financiën bezighoudt. Levers Ter Braak kan daar behulpzaam in zijn door u als uitgangspunt te nemen om de juiste voorzieningen te treffen en uw persoonlijke inkomens- en vermogenssituatie helder in kaart te brengen en te optimaliseren. Financiële rust, u heeft de zekerheid dat het goed geregeld is en blijft, kortom continuïteit.

Onze dienstverlening is gericht op resultaat en een langdurige relatie is het uitgangspunt. De beloningsstructuur die hieraan ten grondslag ligt is volledig transparant. Om u objectief en passend te kunnen helpen hebben wij voor een eerlijke en volledig netto kostenstructuur gekozen. Wij hanteren daarom een maandelijkse vaste beheervergoeding gekoppeld aan onze diensten, welke onderstaand zijn gespecificeerd. Als vaste klant ontvangt u ook nog eens 20% korting op onze tarieven voor advies en inkoop!

BW-8004

Altijd op de hoogte

Actueel

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Onze referenties