• 085 - 040 040 0

Meer informatie over
hypotheken voor ondernemers?

Een hypotheek voor ondernemers biedt flexibele financieringsoplossingen voor zelfstandigen en bedrijfseigenaren die een woning willen kopen of herfinancieren. Deze speciaal ontworpen hypotheken houden rekening met de complexe inkomstenstructuur van ondernemers, waardoor ze toegang hebben tot leningen op basis van hun bedrijfsresultaten in plaats van traditionele inkomensverklaringen. Met maatwerkopties en een diepgaand begrip van zakelijke behoeften, helpen deze hypotheekproducten ondernemers om hun huisvestingsdoelen te bereiken, of het nu gaat om het kopen van een eerste woning, investeren in vastgoed of herfinancieren voor betere voorwaarden. Met een hypotheek voor ondernemers kunnen zelfstandigen een solide financiële basis leggen voor hun persoonlijke en zakelijke toekomst.

Hypotheek voor nu én in de toekomst

Een goed hypotheekadvies is belangrijk omdat een hypotheek veel invloed heeft op uw hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk ook voorwaarden, de premie, de manier waarop u aflost en de eventuele risico’s die u loopt spelen een rol. Het gaat erom dat u een hypotheek afsluit die past bij uw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Levers Ter Braak. Wij zoeken voor u de hypotheek die het beste bij u past, nu maar ook in de toekomst.

Onze sterke punten:

Feiten en cijfers

Er zijn in 2021 ruim 515.000 hypotheken verstrekt. Een groei van 8,2% t.o.v. 2020.

Figlo

Om uw financiële planning voor u inzichtelijk te maken en om er voor te zorgen dat deze snel en eenvoudig is aan te passen op uw veranderende situatie maken wij gebruik van Figlo. Figlo geeft ons de mogelijkheid om de gevolgen van wijzigingen in uw persoonlijke situatie op een heldere manier aan u te laten zien. Daarnaast kunt u door middel van een uw eigen inloggegevens alles nog eens rustig nalezen na afloop van het gesprek. Heeft uw al inloggegevens voor Figlo en wilt u inloggen op uw persoonlijke omgeving klik dan hier.

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Volg ons ook op de social media kanalen:

Onze referenties