• 085 - 040 040 0

Meer informatie over
zakelijke verzekeringen?

Verzekeringen zijn voor veel ondernemingen noodzakelijk. Bepaalde risico’s kunt u gewoonweg niet zelf dragen: één
aansprakelijkheidsclaim of brandschade kan het einde van uw onderneming betekenen. Uit onderzoek blijkt dat 65% van de bedrijven die worden getroffen door een grote schade binnen een jaar failliet is. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat bedrijfsrisico’s niet voldoende zijn geïdentificeerd. Dit probleem komt vaak pas aan het licht als het te laat is, namelijk wanneer er schade ontstaat. Dan blijken vaak de bestaande verzekeringsovereenkomsten qua
verzekerde belangen, clausulering en / of voorwaarden niet aan te sluiten op de werkelijke situatie en keert de verzekeraar niet (volledig) uit.

Kennis van complexe werknemers­vraagstukken!

Als financieel advieskantoor bieden wij diepgaand inzicht in complexe werknemersvraagstukken, zoals pensioenplanning, vermogensbeheer en verzekeringen. Met onze ervaring leveren we op maat gemaakte oplossingen voor zowel werkgevers als werknemers, gericht op hun specifieke behoeften. We begrijpen de uitdagingen van pensioenplanning in een veranderend landschap, financiële planning en belastingoptimalisatie. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om bedrijven en werknemers te begeleiden naar financiële gemoedsrust en welzijn. Vertrouw op onze diepgaande kennis van complexe werknemersvraagstukken voor een solide financiële toekomst.

Onze sterke punten:

Feiten en cijfers

80% van de zzp’ers is onderverzekerd.

Appviseur

Moeite met het vinden van belangrijke verzekeringsdocumenten? Met onze klantmap bij de App Adviseur is dat verleden tijd! Met slechts een paar klikken heb je snel toegang tot je persoonlijke klantmap, inclusief al je polisvoorwaarden. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd en overal je afgesloten verzekeringen bekijken en gemakkelijk communiceren met je adviseur. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn PDF-formulieren, schadeformulieren en zelfs de groene kaart direct beschikbaar. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik. Ontdek vandaag nog hoe onze klantmap jou kan helpen om je verzekeringszaken moeiteloos te beheren!

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Onze referenties

Volg ons ook op de social media kanalen: