• 085 - 040 040 0

Meer informatie over
collectief pensioen?

Voor u als werkgever is de pensioenregeling een belangrijke secundaire beloning voor uw medewerkers. En ook een kostbare beloning. Eén die om veel aandacht en onderhoud vraagt. Daarom is het belangrijk dat u uw werknemers een goede pensioenregeling biedt, die aan uw wensen en budget voldoet en waarvoor u gewaardeerd wordt. Door een voortdurend in beweging zijnde wetgeving is dat helaas niet eenvoudig. Daarnaast blijft pensioen een lastig onderwerp waar veel over te doen is in het nieuws.

Duidelijkheid over uw pensioen

Voor uw medewerkers zorgen wij voor duidelijkheid over hun inkomen voor later, door een heldere communicatie over hun pensioen. Voor u als werkgever zorgen voor een pensioenregeling die aansluit op uw wensen en budget, met meer waardering van uw medewerkers voor deze secundaire arbeidsvoorwaarde. Onze adviseurs zijn gecertificeerd als Register Pensioen Adviseur (RPA) en Register Verzuim & Inkomensadviseur (RVI). Kortom u heeft geen omkijken meer naar het pensioen.

Onze sterke punten:

Feiten en cijfers

In Nederland hebben we op dit moment 3.437.240
gepensioneerden oftewel mensen die AOW ontvangen.

Pensioen navigator

Pensioennavigator – Levers Ter Braak heeft ervoor gekozen om met het onafhankelijke platform ‘Pensioennavigator’ te werken om zo het beste pensioenadvies te kunnen geven. Door middel van Pensioennavigator kunnen we de wensen en doelstellingen van de werkgever voor het collectieve pensioencontract volledig in kaart brengen. Hierbij kunnen de best bijpassende regelingen worden uitgewerkt, waarbij gekeken wordt naar wat dit inhoudt voor zowel werkgever (wat biedt ik aan als arbeidsvoorwaarde en wat kost dit) als werknemer (wat heb ik verzekerd en wat ontvang ik later aan pensioen). Door gebruik van de software van Pensioennavigator wordt ook direct een volledig compliance dossier opgebouwd.

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Volg ons ook op de social media kanalen:

Onze referenties