Vacature Relatiebeheerder Financieel Advies

VACATURE

Heb jij ervaring op het gebied van financiële dienstverlening of ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Wil je werken voor een dynamisch en groeiend bedrijf met kernwaarden als eigenzinnig en proactief? Hier is jouw kans!

Als Levers Ter Braak zijn we een gerenommeerd financieel dienstverlener gevestigd in Almelo. Met een zeer persoonlijke benadering adviseren en beheren wij voor bedrijven, ondernemers en particuliere relaties hun financiën en risico’s. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.levers-terbraak.nl. In de laatste jaren heeft ons bedrijf een groei doorgemaakt waardoor we onze team graag willen versterken met een

Relatiebeheerder financieel advies (0,8 – 1,0 fte)

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie beheer je samen met je collega’s de dossiers op gebied van financieel advies. Denk hierbij aan hypotheekaanvragen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of een complete financiële planning. Als relatiebeheerder financieel advies ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je staat graag voor ze klaar en bent in staat om goed advies te geven zowel telefonisch, via e-mail als persoonlijk op kantoor of indien nodig bij de relatie. Je voert de situatie van de klant in het financiële planningsprogramma in, signaleert de knelpunten en werkt deze verder uit. Naar aanleiding van het gesprek met de klant werk je de actiepunten verder uit en volgt deze op. 

Als relatiebeheerder financieel advies bewaak je de voortgang en je hebt inzicht in het onderhanden werk. Tevens fungeer je als vraagbaak. Aan de buitendienst kun je kort en bondig aangeven wat de stand van zaken bij de verschillende klanten is. Als de klant tevreden is ben jij dat ook. Je vindt het vooral leuk als je een totaaladvies kan geven.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van relevante WFT-diploma’s of bereid om deze te halen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Uiteraard ben je resultaatgericht, commercieel en kun je zelfstandig werken;
  • Een flexibele, dynamische en dienstverlenende instelling;
  • Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie is een pré.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronnie Haarman op telefoonnummer 0546-535020. Als je interesse hebt ontvangen wij naast een CV graag een korte motivatie waarom jij denkt dan je geschikt bent voor deze functie. Je sollicitatie ontvangen we bij voorkeur via e-mail: ronnie.haarman@levers-terbraak.nl.

Foto: Pixabay.com