Vacature – Relatiebeheerder Financieel Advies

Vacature – Relatiebeheerder Financieel Advies (1 fte)

Heb jij ervaring op het gebied van financiële dienstverlening of ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Wil je werken voor een dynamisch groeiend verzekeringskantoor met kernwaarden als onderscheidend en proactief?  Dan komen we graag met jou in contact!

Het Kantoor

Als Levers Ter Braak zijn we een gerenommeerd financieel dienstverlener gevestigd in Almelo. Wij adviseren vooral ondernemingen en ondernemers.  Dit doen wij met een zeer persoonlijke benadering. Kwaliteit van dienstverlening en de persoonlijke situatie van onze relaties staat daarbij centraal. Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.levers-terbraak.nl. In de laatste jaren heeft ons bedrijf een sterke groei doorgemaakt, waardoor we ons team graag willen versterken.

Wat ga je doen?

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie – waarin je nauw samenwerkt met de adviseur – beheer je samen met je collega’s de dossiers op gebied van financieel advies. Denk hierbij aan hypotheekaanvragen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of een complete financiële planning. Als relatiebeheerder financieel advies ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je staat graag voor ze klaar en bent in staat om goed advies te geven zowel telefonisch, via e-mail  als persoonlijk op kantoor of indien nodig bij de relatie. Als relatiebeheerder financieel advies bewaak je de voortgang en heb je inzicht in het onderhanden werk. Tevens fungeer je als vraagbaak. Aan de buitendienst kun je kort en bondig aangeven wat de stand van zaken bij de verschillende klanten is. Als de klant tevreden is ben jij dat ook. Je vindt het vooral leuk als je een totaaladvies kan geven.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van WFT diploma’s of je bent bereid om deze te behalen
  • Uiteraard ben je resultaatgericht, commercieel en kun je zelfstandig werken
  • Een flexibele, dynamische en dienstverlenende instelling

Wat kunnen we je bieden?

We bieden je een baan met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in dit vakgebied. De ins en outs bespreken we graag bij ons op kantoor.

Contact

De werving en selectie voor deze vacature wordt gedaan door onze P&O partner Strelkin. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 085-0471001. Als je interesse hebt ontvangen wij naast een CV graag een korte motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze functie. Je sollicitatie ontvangen we bij voorkeur via e-mail: gj.gerritsen@strelkin.com.

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-