• 085 - 040 040 0

Meer informatie over
schade­verzekeringen?

Onze ervaring is dat veel mensen denken goed verzekerd te zijn tegen een lage premie. Helaas blijkt dit in werkelijkheid in de meeste gevallen tegen te vallen. De dekking laat nog wel eens te wensen over en de premie kan veelal lager.

 

Graag goed verzekerd
bij schade?

Naast het feit dat wij in de meeste gevallen de schadeverzekeringen tegen betere voorwaarden kunnen regelen, kunt u er ook nog eens zeker van zijn dat u in geval van schade door ons wordt begeleid. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Daarnaast ontzorgen wij u, juist wanneer u niet zit te wachten op rompslomp
Onze diensten worden tegen een vast tarief bij u in rekening gebracht. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en bent u verzekerd van onafhankelijke adviezen en begeleiding. Als u totaalrelatie bent kunnen wij ook op andere vlakken korte vragen beantwoorden, zonder dat wij u direct een rekening hoeven te sturen. Een plezierige manier van samenwerken voor u en voor ons. Onze dienstverlening wordt hierdoor efficiëntere en wij kunnen hierdoor betere service verlenen.

Onze sterke punten:

Feiten en cijfers

Van de 7,5 miljoen personenauto’s in privébezit is meer dan 65 procent over- of onderverzekerd.

Appviseur

Moeite met het vinden van belangrijke verzekeringsdocumenten? Met onze klantmap bij de App Adviseur is dat verleden tijd! Met slechts een paar klikken heb je snel toegang tot je persoonlijke klantmap, inclusief al je polisvoorwaarden. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd en overal je afgesloten verzekeringen bekijken en gemakkelijk communiceren met je adviseur. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn PDF-formulieren, schadeformulieren en zelfs de groene kaart direct beschikbaar. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik. Ontdek vandaag nog hoe onze klantmap jou kan helpen om je verzekeringszaken moeiteloos te beheren!

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Volg ons ook op de social media kanalen:

Onze referenties