• 085 - 040 040 0

U als ondernemer & Levers Ter Braak

Bij Levers Ter Braak begrijpen we de complexiteit van ondernemerschap. Naast uw bedrijf en werknemers kunnen ook persoonlijke risico’s een rol spelen, zoals arbeidsongeschiktheid of schade aan privé-eigendommen die zakelijk worden gebruikt. Deze situaties kunnen invloed hebben op uw verzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring en helpen u graag met het verkrijgen van inzicht en het vinden van passende oplossingen. Of u nu ondernemer bent of als privé persoon wilt investeren en verzekeren, wij staan voor u klaar. Het is niet eenvoudig om de juiste keuzes te maken in verzekeringen en financiën, vooral als dit niet uw dagelijkse bezigheid is. Laat ons u helpen om financiële rust te bereiken door uw persoonlijke situatie helder in kaart te brengen en te optimaliseren.

Persoonlijke en zakelijke financiën

Onderzoek toont aan dat veel ondernemers persoonlijke en zakelijke financiën niet altijd goed scheiden, wat risico’s met zich meebrengt. Bij Levers Ter Braak begrijpen we dit en bieden we integrale oplossingen die uw bedrijf én persoonlijke belangen beschermen. Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid of schade aan privé-eigendommen die zakelijk worden gebruikt, onze
adviseurs staan voor u klaar. Laat ons uw financiële rust bewaken door samen uw situatie te analyseren en te optimaliseren. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw onderneming en uw persoonlijke welzijn.

Onze sterke punten

Feiten en cijfers

Volgens voorlopige cijfers waren er op 1 januari 2022 2.082.615 bedrijven in Nederland. Er kwamen er in een jaar tijd zo’n 163.000 bij, een groei van 8,5 procent.

Risico's van een DGA

Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) draagt u niet alleen verantwoordelijkheid voor uw bedrijf, maar ook voor uzelf. In sommige situaties kunt u als DGA persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor bepaalde handelingen binnen uw onderneming. Dit kan financiële consequenties hebben voor uw privévermogen.

Om uzelf te beschermen tegen deze risico’s, biedt een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Deze verzekering dekt de kosten van juridische verdediging en eventuele schadeclaims die tegen u persoonlijk worden ingediend.

Bij Levers Ter Braak begrijpen we de complexiteit van deze kwesties en helpen we DGA’s om zich te beschermen tegen deze risico’s. Als u meer wilt weten over bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen en hoe deze u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u van deskundig advies te voorzien.

Appviseur

Moeite met het vinden van belangrijke verzekeringsdocumenten? Met onze klantmap bij de App Adviseur is dat verleden tijd! Met slechts een paar klikken heb je snel toegang tot je persoonlijke klantmap, inclusief al je polisvoorwaarden. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd en overal je afgesloten verzekeringen bekijken en gemakkelijk communiceren met je adviseur. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn PDF-formulieren, schadeformulieren en zelfs de groene kaart direct beschikbaar. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik. Ontdek vandaag nog hoe onze klantmap jou kan helpen om je verzekeringszaken moeiteloos te beheren!

Op zoek naar advies
op maat?

Heb je een financieel vraagstuk? Bel dan gerust, voor het eerste gesprek brengen wij geen kosten in rekening.

Altijd op de hoogte

Actueel

Volg ons ook op de social media kanalen:

Onze referenties