• 085 - 040 040 0

De mensen die ons advies persoonlijk maken

Werken bij Levers Ter Braak is niet alleen een professionele en uitdagende ervaring, maar ook een gezellige. Ons team is een hechte groep die elkaar ondersteunt en stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Naast het harde werken, vinden wij het belangrijk om ook plezier te hebben tijdens de werkzaamheden. Zo organiseren wij regelmatig teamuitjes en (sport)activiteiten om elkaar nog beter te leren kennen en te ontspannen na een drukke werkweek. Bij Levers Ter Braak werk je dus niet alleen aan je carrière, maar maak je ook deel uit van een gezellig team.

Daar gaan we!

Wij zijn een complete sparringpartner op financieel gebied van onze regio Twente. We hebben een kwalitatief hoge kennisfactor en de standaard in vraag en aanbod is eveneens hoog. Hierbij streven we één gezamenlijk doel na: onze klanten van goed en persoonlijk advies voorzien.

Vriendenteam

Al onze collega’s willen een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten, daar ligt dan ook onze prioriteit. We vinden het belangrijk net dat ene stapje harder te zetten wanneer het moet. Daarnaast nemen we de tijd om met elkaar te evalueren en de vervolgstappen door te nemen als een echt vriendenteam. Moeilijk, betekent voor ons dan ook zeker niet onmogelijk. Elke uitdaging gaan we samen met ons team en de klant aan.

Vakmanschap, onderscheidend en proactief

Binnen onze teams hebben we echt wat voor elkaar over, we werken nauw samen maar hebben ieder onze eigen verantwoordelijkheden wat een fijne wisselwerking creëert in de dagelijkse werkzaamheden.

Onze collega’s worden enthousiast van professionals die het in zich hebben proactief te werken en hun eigen plan durven te trekken. Binnen Levers Ter Braak krijg je de ruimte je te ontwikkelen. Dit is volgens ons dan ook de beste manier om te ontdekken waar jouw sterke punten liggen en waar je energie van krijgt binnen ons bedrijf. Gewoon doen en aanpakken. Dat is waar Levers Ter Braak voor staat.

Benieuwd hoe we de tijd tijdens én na werk met elkaar invullen?

Werken én jezelf ontwikkelen

Wil jij je ontwikkelen? Dan zit je bij Levers Ter Braak op de juiste plek. We staan altijd open voor een gesprek over jouw (persoonlijke) ontwikkeling, doelen en ambities. Zonder verplichten of verwachtingen naar elkaar kunnen we in gesprek gaan om te kijken of je binnen ons bedrijfs past, wat je gelukkig maakt en wat je zou willen leren op zowel kort als lang termijn. De deur staat altijd open!

Ben je op zoek naar een echt leuke baan?

Kijk naar onze vacatures, doe een open sollicitatie of kom langs op kantoor om te kijken naar de mogelijkheden.

Onze vacatures

Teamleider – Relatiebeheerder zakelijke relaties​

Werkstudent Financieel Advies / Schadeverzekeringen

Deeltijdstudent Financieel Advies

Volg ons ook op de social media kanalen: