Het team van Levers Ter Braak

De mensen die ons advies persoonlijk maken.

Jarno Kotte

Jarno Kotte

Financieel Planner & Risicoadviseur

Na een brede ervaring en opleiding, heb ik al ruim 10 jaar veel plezier in het begeleiden van collega ondernemers bij het beheersen van hun risico’s en het beheren van hun financiën, zowel in privé als voor hun onderneming.

Ronnie Haarman

Ronnie Haarman

Financieel Planner & Risicoadviseur

Na vele jaren ervaring bij banken en verzekeraars en vijf jaar als directeur bij een intermediair, adviseer ik als ondernemer graag andere ondernemers bij de risico’s en financiën zakelijk en privé.

Roos Voortman

Roos Voortman

Adviseur Collectief Pensioen

Bedrijven en medewerkers zijn vaak onwetend welke mogelijkheden erop pensioengebied zijn. Ik zie het elke keer weer als een uitdaging om zowel de werkgevers als de werknemers 100% tevreden laten zijn.

Ingeborg Nijsink

Ingeborg Nijsink

Relatiebeheerder - Financieel Advies

De wensen en behoeften van de klant staan bij mij altijd centraal en hier zullen we ook de juiste oplossingen voor aan dragen. Hierdoor kunnen we ook op de lange termijn een goede relatie opbouwen met onze klanten.

Eric Pastoor

Eric Pastoor

Adviseur Risico Management

Ik zet mij met veel plezier volledig in om uw behoeften als relatie te inventariseren en te vertalen naar een passende oplossing. Daarnaast beantwoord ik graag uw vragen en help ik u met uitdagingen om zo te zorgen voor een optimale afhandeling.

Anneke Kruders

Anneke Kruders

Relatiebeheerder - Schade & Inkomensverzekeringen

Met veel plezier ben ik verantwoordelijk voor het verzorgen van de afwerking van de financieel advies dossiers zoals hypotheken en AOV’s. Verder ondersteun ik de controller met de financiële administratie en handel de schades af van particuliere en zakelijke verzekeringen alsmede inkomensverzekeringen.

Frans Lansink

Frans Lansink

Controller

Voor mij is het op orde hebben van de financiële administratie een hele mooie uitdaging maar ook een must! Als de eigen administratie op orde is kunnen we alle aandacht aan onze klanten schenken.

Evelien Goorhuis

Evelien Goorhuis

Administratief Medewerkster

Als administratief medewerkster werk ik samen met Anneke aan de financiële administratie van Levers Ter Braak. Verder zorg ik ervoor dat de facilitaire zaken binnen ons bedrijf geregeld zijn.

Esthèlle Timmerhuis

Esthèlle Timmerhuis

Administratief Ondersteuner

Ik wil graag met mijn ondersteunende administratieve werkzaamheden bij Levers ter Braak het team zo goed mogelijk ondersteunen, zodat het team u zo snel en goed mogelijk kan helpen.

Geert-Jan Gerritsen

Geert-Jan Gerritsen

HRM manager

Het gedrag en de ambities van mensen in de werkomgeving fascineren mij in het bijzonder. Als extern HR manager binnen Levers Ter Braak draag ik graag bij aan de verhoging van de kwaliteit, de inzet en ontwikkeling van uw personeel en uw team.

Carla van Wietmarschen

Carla van Wietmarschen

Facilitair medewerkster

Al meer dan 10 jaar zorg ik dat iedereen elke dag fris aan het werk kan bij Levers Ter Braak

Werken bij Levers Ter Braak

Ambitieus en een duidelijke visie, dat zijn de kenmerken van onze organisatie. Wij streven een hoog niveau na. Juist daarom bieden we onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en faciliteren we de juiste werkomgeving waarin zij hun talenten optimaal kunnen benutten. Om onze doelstellingen te verwezenlijken, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Echte mensen met drive en betrokkenheid, die topprestaties willen leveren. Ben jij zo’n toptalent? Dan maken wij van jouw ambities ons gezamenlijk succes. Is jouw ideale functie op dit moment niet vacant? In de toekomst is dat misschien anders! Schroom dus niet contact met ons op te nemen als jij je aangesproken voelt door ons bedrijf, onze visie en onze manier van werken.

Wil je bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op.

Contact Levers Ter Braak

Ons kantoor

Herkenbaar gevestigd in Almelo, op de hoek van de Wierdensestraat en de Egbert ten Catelaan.

Partnerships

Levers ter Braak staat midden in de maatschappij en is regionaal betrokken. Wij dragen diverse verenigingen en organisaties een warm hart toe. Daarom kiezen wij bewust niet voor sponsoring, maar voor partnerships waarbij we met onze kennis en netwerken meer dan alleen een geldelijke bijdrage proberen te leveren. Vanuit die betrokkenheid zijn wij de volgende partnerships aangegaan: