Ondernemer / Particulier

wat wij voor u persoonlijk kunnen betekenen

Waarom Levers Ter Braak

  • Persoonlijk
  • Integer
  • Professioneel
  • Eerlijk kostenstructuur
  • Het gemak ontzorgt te zijn

Als PRIVÉ PERSOON kunt u zich verzekeren voor tal van risico’s en zijn er diverse mogelijkheden om vermogen op te bouwen. Het is niet eenvoudig een keuze te maken als u zich niet dagelijks met verzekeren en financiën bezighoudt. Laat staan dat u de voorwaarden en het nut van de verschillende producten kent en deze snel en goed kunt doorgronden. LEVERS TER BRAAK kan daar behulpzaam in zijn door u als uitgangspunt te nemen om de juiste voorzieningen te treffen en uw persoonlijke inkomens- en vermogenssituatie helder in kaart te brengen en te optimaliseren. Kortom FINANCIËLE RUST.

Tijdens de eerste stap maken wij kennis met u en uw situatie. We lichten onze werkwijze, het adviestraject en de kosten nader toe. Tijdens de inventarisatie brengen wij uw bestaande situatie in kaart. Middels een klantprofiel lopen wij uw financiën stap voor stap gezamenlijk door. Tijdens de inventarisatie is er eveneens aandacht voor uw ambities, ruimte voor uw vragen en kijken wij naar uw doelstellingen.

Aan de hand van de resultaten van de inventarisatie gaan we aan de slag met uw advies. Wij brengen uw bestaande situatie goed in beeld en inventariseren waar de aandachtspunten liggen. Aansluitend presenteren wij onze adviesoplossingen om de aandachtspunten zo goed mogelijk op te lossen. Door de adviesmethodiek verkrijgt u een goed inzicht in de verbeteringen van de adviesoplossing ten opzichte van uw huidige situatie.

Wanneer wij samen met u ons advies hebben scherp gesteld kunnen wij de inkoop voor u verzorgen. Wij begeleiden u bij de aanvraag en eventuele medische keuring, houden grip op de doorlooptijd en zien toe op een foutloze uitvoering. Bij afwijkende acceptatievoorwaarden onderhandelen wij namens u. Wij nemen u dus zoveel mogelijk werk uit handen, hierdoor kunt u zich focussen op het behalen van uw eigen doelen.

Aangezien u financiële situatie en risico’s een dynamisch geheel zijn en de fiscale wetgeving aan verandering onderhevig is stopt ons werk niet na een initieel advies. Wij beheren u financiële producten, zijn u van dienst bij vragen of wijzigingen en zorgen periodiek voor een update van uw situatie en financiële producten. Zo weet u zeker dat uw financiën blijvend goed geregeld zijn, zonder verrassingen.